PRODUKTY ŘEZNICTVÍ FRANTIŠEK KONÍČEK: |
Prodáváme regionální výrobky firmy Voma s.r.o. Uherský Brod, které získaly několik ocenění. Jsou vyráběny z čerstvého českého masa bez náhražek, jako jsou mouka, sója nebo strojně oddělené maso (separáty). Níže jsou zobrazeny jednotlivé výrobky firmy Voma s.r.o., které Vám na prodejně rádi nabídneme. Popisy výrobků jsou převzaty z oficiálních stránek výrobce.
|
Božkova klobása
Tepelný opracovaný masný výrobek z podskupiny drobných mastných výrobků s charakteristickou výrazněji kořeněnou, lahodnou chutí a typickou vůní, narážený ve vepřových sdíraných střevech. Je určena ke konzumaci po ohřátí k rychlému občerstvení. Ve studeném stavu po nakrájení na plátky může být výrobek použit k dekorativním účelům u obložených mís a chlebíčků. Božkova klobása je vhodná rovněž k přípravě hotových jídel. Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Šunková klobása
Je charakterizována převahou libových částí masa vepřových plecí, tvořících hrubě zrnitou vložku, která je vmíchána di jemně mělněné spojky z téže suroviny. Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Klobásový kabanos
Uherský kabanos
Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Špekáčky
Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Trampské cigáro
Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Uzený bok
Uzené koleno
Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Uzená kotleta
Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Česnekový pirožek
Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Šunkový salám
Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Šunka VOMA vepřová
Je reprezentativním výrobkem firmy VOMA, vyráběný novým technologickým postupem, který zajišťuje vzorové vypracování z nejjakostnější výrobní skupiny. Trvanlivost: 21dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
Ovar
Trvanlivost: 7dnů, skladujte při teplotě 0-5 °C
|